keskiviikko 6. toukokuuta 2015

leireilyä, ruudin hajua ja reissaamista

Niinkuin otsikossa lukee on tullut tässä viime aikoina aika tiiviisti leireiltyä niin maajoukkue leireillä, että urheilukoulun leireillä. Tuhansia patruunoita on tullut tässä viimeisen 2 kuukauden aikana ammuttua, tähtäimessä tietenkin Mariborin 50m euroopan mestaruus kilpailut! Toki olihan tuossa Arnheimin jälkeen pieni huili tauko, mutta sekin meni aikalailla kilpailessa Suomen metsästäjäinliiton SM kisoissa ja SAL putoavientaulujen kisoissa. Näistä hupikisoista jäi kouraan SML hirven S20 sarjan suomen mestaruus ja putoavien taulujen SM hopea.

Nyt olen ollut 12 päivää leireilemässä ulkomailla, ensin 8 päivää Pariisissa, yhdessä Ranskan maajoukkueen kanssa, sitten jatkettiin Tsekkeihin Plzeniin, liberation GP kisoihin, jota ennen meillä oli kuitenkin mahdollisuus treenata kisapaikalla. 

Tässä hieman kuva-ja videomateriaalia meidän treeneistä:






välipäivänä käytiin myös Pariisin Disneylandissa pitämässä vähän hauskaa, mutta kuten kuvasta näkyy kun ammunnasta oli kyse, oli siitä hauskuus kaukana!
Olihan se eifel torni myös altapäinki katottuna hyvin vaikuttava!

ja se osoite on: mikakinisjarvi.blogspot.fi ;)

Lopuksi pitää myös osoittaa kiitollisuutta Ranskan maajoukkueen vieraanvaraisuudesta, kun järjestivät meille maailman parhaimmat treeni olosuhteet, eikä meidän tarvinnut juuri muuta tehdä kun ampua vaan menemään! Loisto reissu oli ja paljon tuli opittua. Nyt keskitytään Plzenin liberation geepeehen, jossa olisi tarkoituksena ottaa aikuisten sarjassa maailman parhaiden ampujien ns. päänahkoja!

Näillä fiiliksillä huomiseen 10m normaalijuoksujen kilpailuun!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti