keskiviikko 6. elokuuta 2014

Ylämäki alamäki...

Nyt sitä oltais takasin kämpilä eli rollossa! Reilu 2 ja puol viikkoo reissus, 5 kisa päivää ja tuhansia kilometrejä mesettiin! Ei taas tiä mistä oikein alottais on sen verran paljon tapahtunu viime aikoina =)
Vois vaikka lähtee fiilistelemään ja avaamaan mieltä näistä mun kisoista. Multa on nyt viimeaikoina kysytty useaan otteeseen mitä mieltä oon mun tuloskunnosta ja ollaanko aikataulussa MM-kisoja katsoen. Oon vastannu näihin kysymyksiin näin: "koko kesän on teettäny saaha tuo 50m karju kulkemaan, mie en nyt enään itekkään tiiä muutako sen että tää homma on pienestä kiini ja sitten ku ruuvi päässä naksahtaa oikeaan asentoon nii seo KABUM!!!" 
"luuleks et en tuoho osu?" Kuva: Sami Heikkilä
Reilu 2 viikon aikana tullu neljä 50m normaalijuoksujen starttia tehtyä ja huonoin hitaitten sarja on 294 ja paras 296 eli hitaat on ihan nätisti hanskassa. Muutaman ysinhän nuistakin sais viel pois mut siihe sykkeen määrään mikä mulla aina hitaiden aikana on päällä noi on iha hyvää settii. Sitten nopeet huonoin 283 ja paras 294. nuitten välissä onki sitten 285 ja 287 eli todella paljon heittelyä ja muutenkin todella vaikeaa tehdä kunnon tulosta. En tiiä onks mulla taas sitten se "OTETAAN VARMAN PÄÄLLE" vaihe menossa vai mikä täss ny on =)
Siinäpä vähä kuvaa porin viikosta.
Rupes impparin nopeetki löytyy...
toki vaikeuksien kautta =)
Riittää toi ruikutus nyt! Huonoina hetkinä pitää muistaa niitä hyviä asioita eli ne mitä saavutin tässä viimesen 2 viikon aikana. Noh voitto Saksassa on näin ensimmäisenä hyvänä muistona mielessä tuloshan oli perus 580 (295+285). Toisena mieleen tulee Porisa ammuttu Satakunnan ampujien karjun viikkokisa. Tulos oli 588 (294+294) nyt joku varmaan sanoo siel ruudun takana että: "helppohan se pikku kisoissa on ampuu hyvii tuloksii..." sanon vaa ett ei minu kengis ole heleppoo =) syke bauttiarallaa päälle 160 ku hölöttävät papparaiset selostaa takana niitä näitä niin voin sanoo ett melekee helpompi ampuu arvokisoissa! ;D Kolmantena hyvänä asiana muistelisin tätä reissua yleensäki, tuli nähtyä vaikka jos mitä kun auton mittariin tosiaan tuli useampi tuhat kilometrii ja välissä tuli käytyy ulkomaillaki.!
Noh siinäpä oli tarpeeks pohdiskeluja mun tän hetken elämästä. Tän kuluvan viikon aikana mut näkee aika aktiivisesti(joka päivä) salilla ja juoksu hommis, tekee ihan hyvää vetää tälläne kuntoviikko tähän ennen ens viikon maajoukkueleiriä. Sitten loppuviikosta jos näkis kavereitakin jossain päin nii sais taas energiaa jatkaa treenejä MM-kisoihin!
Lopuksi sit vähä fotooo!!! =)
Saksan reissuhan alko mulle tutusti: autossa istumalla =) minua ei vaa päästetty rattiin ;( 

Lähes viikko porilaisen valtramiehen kans näin ;D

Jos Saksa on paska maa niin kyllä niitten
käsitys punttisalistakin on iha perseestä! =D


Autobaana selfie.

Onks tää se Bottaksen williamssi? 
Reissussa on aina kivaa välillä kerkee jopa
kaupungillakin chillaileen! =)



Ei tän firman kahaveja turhaan kehuta! Mie suosittelen (Y)
Jostain päin Frankfurtin keskustaa


 Frankfurtin Samsung kahvilan terassilta oli aika huikeet näkymät!





Iltasin mejä sviitin ikkunasta oli iha kivat näkymät =)
Heikin kans tuli kaupungis tylsää nii päätettiin istahtaa alas ja ruveta tsiigailee maisemia ;)
Ja kun uni ei aina meinannu tulla nii sit insta pelleilyy =)

Tuossa olisi linkit niitten kisojen tuloksiin missä tuli käytyä:

Itä-Suomen aluemestaruus

Walldorf 10m & 50m results

Inkoon riistamaali lajien SM 2014





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti