tiistai 22. heinäkuuta 2014

Rovaniemi-Kuopio-Lahti-Walldorf-Lahti-Inkoo-Rovaniemi

Siinäpä se mun punanen paholainen on!
Kuten otsikkokin kertoo on pikkane kiertue täsä päälä. =) Homma lähti  käyntiin viime torstaina, kun hurautin mesetillä Kuopioon hakee pieni varmuus tohon ammuntaan ennen Waldorffin kisoja. Treenit alako impparilla perjantai aamuna, oli piikkasen outoo käsitellä impparii ku ole koko torrakkoa nähäny muutamaan viikkoon =) Mikäpä se siinä vähä aikaa totuttelua nii homma alako taas entiseen malliin luistaa jote nou hättä! Sitten koittiki se mielenkiintosin osuus, 50m karju. Oli vähä ristiriitaset ajatukset Salon- ja Oulun kisojen jälkee lähtee treenaa. Salon jälkeenhä tein isoja muutoksia koskien mun piekkarii. Heitin tän kauen paikallaan olleen tukin lämpöenergiaksi ja ruuvasin aikaisemmin olleen tukin paikoilleen ;) nyt alakaa olee kikkailut kikkailtuna =) homma rupee pikku hiljaa pysyy paketissa sillai niiku sen pitääki jo tässä vaiheessa kautta pysyykki. Kuopiossa treenit suju aivan mahtavasti karjunkin osalta ja jäi todella mahtava fiilis sunnuntain kisaa varten.
Sunnuntaina siis ammuttiin SAL Itä-Suomen 50m ja 100m liikkuvanmaalin aluemestaruus kilpailut joihin olin ladannu lauantain treenien perusteella suhkot kovat oletukset tuloksesta. Olin varma, että edellis viikkojen paskat on taakse jäännyttä elämää ja osittain se nyt olikin... Karjun normeissa 583 oli tällä kertaa kisojen kovin tulos vaikka ei ny mikään ihmeellinen tulos missään muualla olekkaan. Hitaat rupee pysyy mut nopeet viel hakee sitä ahaa elämystä =) noh eläpä mittää sit koittiki sekajuoksut 40 laakia juoksujen lisäksi oli koko äijä sekasin =D perkele sanon minä! 377 oli tulos mihi pystyin iha kaameeta tekemistä! mitäpä tuota sen enämpää selittelee, numerot kertoo kaiken. Sitt lähettii kokeilee millasta se on ampuu kisaa 100m SIUS ASCOR hirveen, iha perseestähä seki oli! eipä sujunu ei ja tais siinä joku päätyki lävähtää joku reilu 360 siitä tuli.
Siinä se salaisuus miten tää homma laitetaan rullaamaan.
Laadusta tinkimättä!
Hirvi kisan jälkeen painettiin mesetistä kaasu pohojaan ja hurautettiin suoraan Lahteen Urheilukoulun pääsykokeisiin, jotka olivat siis maanantaina. Suurimman tuskan tuotti pällitestin kysymyksiin vastaaminen, joita oli se reilu 700 kappaletta. EI ENÄÄN IKINÄ TUOTA! nooh kuhan nuihin vastauksiin oli ruksit laiteltu hääty lähtee kuntotesteihin. Eipä ne nyt mitkään ihmeelliset ollu perus pomppimista ja juoksemista. Toivottavasti ny paikka irtois ens vuodeksi nii ois jotain tekemistä ku tuli tuo koulupaikkakin jo siirettyä vuodella. Oishan tuo Urheilukoulu muutenki hyvä uran kannalta, muut katotaa nyt päivä kerrallaan.
Pitemmittä puheitta en kyll enämpää jaksa täss yölä kirjotella, koska ollu aika pitkä päivä tänään joten kattelemmapa jtn syvällistä shittii seuraavaan päivyriin mikä todennäkösesti tulee tuossa Waldorffin kisojen jälkeen. Hyvät Yöt ja pysykäähä ihimisinä! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti